lördag, juni 24, 2006

Vinden har vänt

Jaha, så har det då vänt.
Det var några dagar sedan och det firades lite lätt igår. Från nu och fram till några dagar innan jul kommer det bara att bli mörkare och mörkare. Känns som vanligt lite vemodigt att tänka på det, men man börjar bli van om man säger så.
Match idag, åttondel mot Tyskland. Debatten de senaste dagarna: Zlatan eller Allbäck? Egentligen borde jag bry mig om detta och ha en åsikt, men det känns inte som att svaret på frågan är lösningen. Lösningen är en helt annan: Kollektivet. Vi måste vara oerhört taggade i 90(+) minuter - tillsammans!
Inte klart än vart vi ser matchen. Inget fel på vädret så vem vet, kanske blir storbildsskärm nere i stan igen. Men vi får nog se till att vara där i tid. I tisdags (mot England) var det fullt på området. Hade tydligen varit 4000 personer där som druckit 20000 liter öl under kvällen och dagen. Låter smått otroligt, men det stod i tidningen. Visst är det kul att trängas, men bara om man kommer in innanför avspärrningarna och slipper stå i kö.

Vill till sist berätta om en lustig norrman (kollega till Pia) jag träffade igår. Han heter Vegard och tycker själv att norsk öl smakar illa. Därför blandar han ut ölen med Sprite. "Det ligner på Corona" sa han igår. Gissa hans favoritöl! Jo, Stella Artois!?

Inga kommentarer: